Yritys

Suomen väestönsuojelu on ainutlaatuista, sillä lainsäädäntö takaa, että jokaisella suomalaisella on oikeus väestönsuojaan uhkatilanteen sattuessa. Tällaisissa tilanteissa on oleellista, että väestönsuoja toimii, kuten sen pitääkin: suojelee räjähdys- ja sirpalevaikutuksilta, rakennussortumilta, paineaalloilta, kemiallisilta taisteluaineilta, tulipaloilta sekä ionisoivalta säteilyltä.

Suunnittelemme ja valmistamme väestönsuojiin ovia, luukkuja, läpivientejä, ilmanvaihtokoneita ja toimitamme varusteita. Sen lisäksi tarjoamme väestönsuojiin liittyvää konsultointipalvelua. Olemme valmistaneet väestönsuojien osia yli 60 vuotta ja tuotteitamme on yli 6000 väestönsuojassa.

Kokemuksemme ansiosta tunnemme väestönsuojeluun liittyvät lait ja asetukset läpikotaisin. Tuotteemme ovat kotimaista työtä ja ne on valmistettu alan standardien ja väestönsuojamääräysten mukaisesti. Osaamme tarjota asiakkaillemme kohteeseen sopivia ratkaisuja, vaikka ne vaatisivat erikoisosaamista. Tuotteemme on optimoitu elementtiväestönsuojiin, mutta teemme väestönsuojatuotteita myös paikallavalusuojiin.

Asiakkainamme on sekä betonielementtivalmistaja, rakennusliikkeitä että julkinen sektori. Jokaiselle asiakkaallemme ensisijaisen tärkeää on turvallisuus. Periaatteenamme onkin, että turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Siksi suunnittelu- ja valmistustiimimme etsivät ratkaisun, joka on juuri kohteeseen sopiva, yksinkertainen asentaa ja toimii varmasti uhkatilanteessa.

Ota yhteyttä, kun tarvitset väestönsuojiin liittyviä kokonaisratkaisuja.

JTK Power Group – Safe and Silent Solutions

Lue lisää muista tuotteistamme ja palveluistamme täältä.